nieuws

Nieuwe snackbar Den Helder bij haven

Fastfood 82

In de veerhaven van Den Helder komt een nieuwe snackbar. De oude cafetaria van Teso – de veerdienst die de exploitatie in handen heeft – wordt verbouwd. In april gaat de nieuwe snackbar open.

Nieuwe snackbar Den Helder bij haven

De nieuwe snackbar wordt groter – zestig zitplaatsen met een dakterras – en krijgt ruimere openingstijden. Hiermee wil Teso lange wachtrijen die in de oude situatie regelmatig voorkwamen, verbannen. De cafetaria behoudt haar naam: ‘Bij de boot’.

De kiosk krijgt tijdens de verbouwing een verbinding met het hoofdgebouw van Teso. ‘Hier zal een mooie open ruimte ontstaan, waar passagiers een gastvrij verblijf wordt geboden tijdens het wachten op de boot,’ aldus Teso. De veerdienst biedt passagiers drankjes, snacks en belegde broodjes.

Oude snackbar Den Helder: te lang in de rij

‘We hadden al langer de wens om een nieuwe snackbar te bouwen’, legt Arjen Poelman van Teso uit aan het Noord Hollands Dagblad. ’Uit eigen onderzoek blijkt dat onze klanten niet tevreden zijn over de oude cafetaria. Hij was te klein en daardoor moesten mensen veel te lang in de rij staan.’

‘Als de verbouwing afgerond is kunnen mensen in een warme, comfortabele ruimte op de boot wachten. De snackbar is ook langer open dan voorheen: van een half uur voor de eerste boot om 6.00 uur tot 21.30 uur, na de laatste boot. Nu gaat de zaak nog om 9 uur open.

In de snackbar komen drie bestelpunten waar mensen zelfstandig hun order kunnen doorgeven. De orders worden doorgestuurd naar de keuken en op schermen kunnen klanten zien hoever hun bestelling is.

 

Reageer op dit artikel