nieuws

Nieuw: een kijkje in de keuken met Snackkoerier

Fastfood 17

Op bezoek bij andere zaken is altijd leuk en leerzaam. In de nieuwe rubriek ‘Kijkje in de keuken’ nemen we enthousiaste fastserviceondernemers mee naar nieuwe of bijzondere locaties. Fred Stevense van AnyTyme De Roode Vos in Goor beet het spits af met een bezoek bij de nieuwe Frites Boutique in Hengelo. Wat vindt de ervaren ondernemer van deze culinaire cafetaria?

Nieuw: een kijkje in de keuken met Snackkoerier
Fred Stevense (rechts) in gesprek met Raimond Rijken van Frites Boutique.

‘Het is een topfrietje. Dat kan niet veel beter en vertelt zich snel rond’, zegt Stevense als hij één van de creaties van Frites Boutique heeft geproefd. ‘Mond op mond reclame kost niets en zegt een bult, is mijn overtuiging.’ Ook de frikandel weet de ondernemer uit Goor te overtuigen. ‘Heerlijk! Je proeft gelijk het verschil met een standaard frikandel, eerlijk is eerlijk. Dit is echt kwaliteit.’

Kwaliteitsverschil

De prijzen liggen bij de Frites Boutique wel iets hoger dan bij een doorsnee snackbar. De friet gaat voor respectievelijk 3,25 (klein portie) en 3,75 (groot portie) over de toonbank. Een kroket kost 2 euro en de frikandel is voor 2,50 verkrijgbaar. Stevense: ‘Het kwaliteitsverschil heeft gewoon een prijskaartje, heel logisch. Er is veel vakkennis aanwezig en er wordt met liefde en aandacht aan gewerkt. De beste ingrediënten worden verwerkt die ook nog eens op een speciale manier worden bereid. Daarnaast is er de meerwaarde van de beleving en versbeleving. Gasten die goedkoop willen snacken, zul je hier niet zien. Maar dat is ook niet het doel, lijkt me.’

Lees het complete artikel over het bezoek van AnyTyme-ondernemer Fred Stevense aan Frites Boutique in de eerstvolgende editie van Snackkoerier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels