nieuws

12 deelnemers strijden voor Lekkerste Hamburger Fastest

Fastfood 164

De deelnemers van de Lekkerste Wedstrijden, die plaatsvinden tijdens de Horecava, zijn bekend. Voor de fastservicebranche is vooral de categorie Lekkerste Hamburger Fastest interessant, omdat er vooral cafetariamedewerkers aan meedoen. Dit zijn de elf kanshebbers.

12 deelnemers strijden voor Lekkerste Hamburger Fastest
Deelnemers tijdens De Lekkerste Wedstrijden van 2016.
 • Vincent Kuik de Rijk, Kwalitaria Lekkerrr (Amersfoort)
 • Eric Jonkers, Streekpark Klein Oisterwijk (Oisterwijk)
 • Martin Harwig, AnyTyme Harwig (Den Ham)
 • Jeroen Janse, Hupsaté (Breda)
 • Jaimy Boerkamp, AnyTyme The Place To Be (Emmeloord)
 • Algo Vissers, ’t Boshuys Best (Best)
 • Annemarie Renee, Snacksalon De Schelp (Roelofarendsveen)
 • Lieke Deckers, Halte 5 (Heeswijk Dinther)
 • Gustavo Goillo, Sheraton Amsterdam Airport Hotel Schiphol
 • Patricia Hoencamp, Vitaria Eeterij Family Foodspot (Utrecht)
 • Ragavan Iyathurai, Vitaria Eeterij Family Amsterdam IJburg
 • Marina Hussein, HMS Host – Murphy’s (Schiphol/ D-pier)

De twaalf gaan op dinsdag 10 januari vanaf 11.00 uur de strijd aan met elkaar in de Fast Service Arena in hal 11 van de Horecava.

Snel en kwalitatief

De categorie Fastest van De Lekkerste Hamburger van Nederland is bedoeld voor bedrijven die niet alleen snel hamburgers maken, maar zeker ook van hoge kwaliteit. Deelnemers moeten vier identieke broodjes hamburger bereiden en presenteren. Het hoofdingrediënt moet uit Nederland komen en de kostprijs mag niet boven € 2,50 uitkomen (excl. loonkosten). Deelnemers krijgen 6 minuten de tijd op het podium.

Finest Burger

Het onderdeel hamburger kent nog een categorie: Finest Burger, voor medewerkers van horecazaken of typische hamburgerzaken. Verder wordt in de Fast Service Arena bepaald wie de gezondste maaltijdsalade, de lekkerste broodjes, het beste kindermenu en de lekkerste wafel van Nederland maakt.

Dutchie

Het thema van dit jaar is Dutchie, wat inhoudt dat de hoofdingrediënten, behalve het vlees, van Nederlandse bodem moeten komen. Uiteindelijke worden de nummers 1 tot en met 3 in iedere categorie beloond met een medaille, een beker en een geldbedrag.

De wedstrijden worden sinds 1981 georganiseerd door stichting De Lekkerste Wedstrijden en hebben als doel het stimuleren van creativiteit en inventiviteit.

Reageer op dit artikel