nieuws

De Keizer uitgeroepen tot AnyTyme van het jaar

Fastfood 3

AnyTyme De Keizer in het Brabantse Mill is uitgeroepen tot de beste AnyTyme van het jaar. De winst kwam als een complete verassing voor eigenaren Ineke en Broer van Thiel, die zich zes jaar geleden aansloten bij de formule van Hanos.

De Keizer uitgeroepen tot AnyTyme van het jaar
Ineke en Broer Thiele nemen samen met hun medewerkers de eerste prijs in ontvangst.

De AnyTyme van het jaar wordt bepaald door beoordelingen van mystery guests die alle 83 aangesloten bedrijven bezoeken. Voor Broer van Thiel, die naast de cafetaria een café en een zalencentrum in hetzelfde pand heeft, kwam het bezoek op een moeilijk moment. ‘Die dag was het ontzettend druk’, vertelt Van Thiel. ‘Dat was eind augustus, en die dag was het ontzettend warm.’

Bestelling duurde lang

De gerechten van de mystery guests verliepen allesbehalve voorspoeding. ‘Een stokbrood het kip een een friet speciaal’, weet Van Thiel nog. ‘Op het terras zat veertig man en binnen nog eens veertien. Binnen was het eigenlijk te heet om te zitten en vanwege de drukte hebben de mystery guests best wel lang op hun bestelling moeten wachten. Dus ik dacht: ‘Dat gaat ‘m niet worden.’ Maar dus toch.’

Hygiëne bijna perfect

Naast een bezoek van de mystery guests, kreeg De Keizer ook een hygiënekeuring. Daar blinkt het bedrijf in uit. ‘Ruim 98 procent, dat is dus bijna perfect’, weet de trotse eigenaar. ‘We zijn ook heel erg bezig met hygiëne. We houden alles supernetjes bij. We houden het terras schoon en halen snel de borden weg en maken de tafels schoon zodra gasten zijn vertrokken. Het klinkt simpel, maar dat soort dingen worden toch vaak vergeten. Maar wij hebben ook twee geweldige vaste medewerkers die daaraan bijdragen.’

Succes

Vorig jaar eindigde De Keizer als tweede en in 2014 op een gedeelde derde plaats. Dat succes ligt volgens Van Thiel aan een hoop factoren. ‘De menus die wij verzorgen, zien er piekfijn uit. We hebben verschillende frietspecials, zoals de Boerenspecial met boerengroente en spek. We hebben vier soorten Black Angus-burgers en verschillende schnitzels. De Keizer loopt binnen de formule voorop als het gaat om nieuwe gerechten, zegt Van Thiel. ‘Onlangs heeft AnyTyme de Black Angus-burgers landelijk uitgerold, maar die hadden wij sinds vorig jaar al op de kaart staan.’

 

Reageer op dit artikel