nieuws

Foodmaster viert Oktoberfest met biermilkshake

Fastfood 0

Foodmaster viert deze maand Oktoberfest en komt met een primeur. De cafetaria-keten introduceert namelijk de eerste biershake ter wereld; een milkshake met biersmaak.

Foodmaster viert Oktoberfest met biermilkshake

‘Bij Foodmaster houden we van lekker eten en drinken. Naast onze overheerlijke oer-Hollandse frites en snacks zijn we regelmatig op zoek naar toevoegingen aan het assortiment’, aldus een woordvoerder van het bedrijf. ‘Speciaal om onze klanten te blijven verrassen met nieuwe smaken. Oktober staat bekend om het Oktoberfest. Dit wilden we niet aan onze neus voorbij laten gaan. De milkshake is een van onze specialiteiten. Het optelsommetje was vervolgens gemaakt: bier plus milkshake is biermilkshake’

Uitgelachen

Het idee werd gepresenteerd aan milkshakeleverancier Coolbreak. ‘Bij hun producent uit een van de grootste bierlanden, België, zitten we wel goed, dachten we. Maar onze leverancier moest keihard
lachen om het idee. ‘Meen je dit echt?’, was zijn reactie. Wij bleven volhouden dat het toch wel een heel lekker idee is en de producent ging ermee aan de slag. Over het resultaat mag iedereen zelf oordelen, maar de leverancier heeft toegegeven dat de biershake toch wel een goed idee was.’ De biershake is tijdens de Oktoberfest-maand in alle Foodmaster-vestigingen verkrijgbaar voor €1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels