nieuws

Dennis van Asselt nieuwe chef van Snackkoerier

Fastfood 33

Dennis van Asselt (38) is per 1 oktober 2016 de nieuwe chef-redacteur van Snackkoerier. Hij volgt Eric Schuurman op.

Dennis van Asselt nieuwe chef van Snackkoerier

Van Asselt is een zeer ervaren journalist en vakredacteur. Naast de opleiding journalistiek heeft Dennis de SVH-koksopleiding gedaan en is werkzaam geweest als kok in binnen- en buitenland. Deze combinatie vormt het ideale profiel voor de functie van chef-redacteur.

Goede combinatie

Van Asselt: ‘Snackkoerier zit mij als gegoten. Niet alleen vanwege mijn horeca-achtergrond, maar ook omdat ik het ontzettend leuk vind om met bevlogen ondernemers te praten over lekker eten, gastvrijheid en de kansen en ontwikkelingen in de cafetariabranche. Ik kijk ernaar uit om samen met hen en het redactieteam dit vakblad te maken.’

Reageer op dit artikel