nieuws

Jack van Hal stopt met pannenkoekenhuis

Fastfood 6

Jack en Ankie van Hal zijn gestopt met Pannenkoekenhuis de Zeven Dwergen in Boxtel. De zaak, naast Eetwinkel Select ook in handen van de Brabantse ondernemers, draaide niet goed genoeg. ‘We zagen geen vooruitgang. Daarom hebben we met pijn in ons hart de stekker eruit getrokken. De focus ligt nu weer volledig bij de cafetaria.’

Jack van Hal stopt met pannenkoekenhuis
© Fotopersburo Bert Jansen TEL: +31(0)6-53703449 Onderwerp : eetwinkel Select opdr 1991 (foto Bert Jansen) Fotograaf : Bert Jansen Datum : 28-08-2016 Categorie : @2@ Trefwoorden : vakmedianet opdr 1991

Pannenkoekenrestaurant de Zeven Dwergen werd in oktober 2014 geopend. Jack van Hal had destijds hooggespannen verwachtingen en zag het nieuwe onderdeel als een mooie uitdaging. ‘We zijn er vol enthousiasme aan begonnen. Met de combinatie patat, snacks en pannenkoeken spreek je nog meer doelgroepen aan, zo was de gedachte. Het vult elkaar mooi aan. Maar het is niet geworden wat we ervan verwacht hadden.’

Locatie niet aansprekend genoeg

De ondernemer merkte dat vooral de locatie niet aansprekend genoeg is. Eetwinkel Select en Pannenkoekenhuis de Zeven Dwergen zijn gehuisvest in een volksbuurt met heel gericht verkeer en weinig passanten. ‘Een pannenkoekenhuis heeft meer kans op succes langs een doorgaande plek of ergens in een bos. Mensen willen lekker kunnen zitten met een aangenaam uitzicht en een speelvoorziening voor de kinderen. Dat is misschien nog wel belangrijker dan de kwaliteit van het gebodene en dat konden we hier niet bieden. Het heeft ons waarschijnlijk de nek omgedaan.’

Het volledige interview met Jack van Hal is te lezen in Snackkoerier 15

Reageer op dit artikel