nieuws

Eazie wint ‘Healthy-prijs’

Fastfood 13

Foodconcept eazie Den Haag is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar in de Healthy foodbranche. 

Eazie wint ‘Healthy-prijs’

Eazie Den Haag is een foodconcept voor wokmaaltijden, salades, wraps, smoothies en meer. Met een snelle service biedt het healthy foodrestaurant mensen de mogelijkheid om binnen een druk leven toch een goede en bewuste maaltijd te eten.  De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut: ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Eazie, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de gast.’

Gezond Aziatisch fastfood

Het concept is relatief eenvoudig: een fastfoodrestaurant waar de gasten gezonde, verse, kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare Aziatische gerechten geheel naar eigen wens kunnen laten bereiden. ‘En naar eigen wens betekent zonder meer dat alles mogelijk is’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Bijvoorbeeld: iemand die een koolhydraatarm gerecht wenst, kan in plaats van rijst of noedels speciale ‘slim-noedels’ nemen, of twee extra groenten – en dat zonder meerprijs. Ook bijzonder gastgericht is dat men van alle gerechten heel duidelijk aangeeft hoeveel calorieën ze bevatten, iets wat voor de hand ligt gegeven de nadruk op gezond eten.’

‘Als mijn personeel maar gelukkig is’

Eigenaar de heer Hu startte 8 jaar geleden met zijn eerste Eazie-restaurant aan de Gedempte Gracht in Den Haag. Op basis van het eclatante succes besloot hij 4,5 jaar later een tweede zaak erbij te nemen, aan de Haagse Herengracht. Met zijn 40 medewerkers is hij een succesvol horecaondernemer te noemen. ‘Voor mij is het belangrijkste dat mijn personeel gelukkig is’, aldus Hu. ‘Alleen dan kunnen ze onze gasten ook gelukkig maken.’Opvallend is zijn samenwerking met sportclubs als Health City en Sportcity. Leden van deze fitnessclubs krijgen 10% korting bij eazie. Zwaan: ‘Hiermee heeft eazie een interessante doelgroep aangeboord.’

Reageer op dit artikel