nieuws

Zevende vestiging Budget Broodjes opent in Zoetermeer

Fastfood 292

Ondernemer Rob van Minnen Zoetermeer opent maandag 26 september de zevende franchisevestiging van Budget Broodjes. Van Minnen start vanuit Wattstraat 7a in Zoetermeer met het aanbieden van de broodjes van de keten.

Zevende vestiging Budget Broodjes opent in Zoetermeer
Tom van Kimmenaede (r)) en zijn nieuwe franchisenemer Rob van Minnen

Rob van Minnen is geboren en getogen in Zoetermeer: ‘In mijn functies als vertegenwoordiger en rayonmanager heb ik veel geleerd over inkoop en voorraadmanagement, maar ook veel over klantgerichtheid en klantenservice’, aldus Van Minnen.

Budget Broodjes

Budget Broodjes zag het licht in 2000, toen Tom van Kimmenaede zijn eerste zaak in Alkmaar opende. Vanwege het succes in Alkmaar volgde in 2004 een vestiging in Haarlem en in 2008 een vestiging in Hoorn/Zwaag. Door de komst van Budget Broodjes Zoetermeer telt de franchiseformule binnenkort zeven vestigingen. ‘Bij Budget Broodjes staat kwaliteit tegen een scherpe prijs centraal’, aldus van Kimmenaede. ‘Op een directe, makkelijke en toegankelijke manier serveren wij smakelijke en gezonde broodjes aan medewerkers en bedrijven.’

Reageer op dit artikel