nieuws

Wie heeft de Mooiste Snackvitrine van Nederland?

Fastfood 68

Ook dit jaar organiseert het Nederlands Frituurcentrum in opdracht van vakvereniging ProFri de vakwedstrijd ‘De Mooiste Snackvitrine van Nederland’. Vorig jaar was Marco Agema van Friet van Piet in Groningen de winnaar van de eerste editie van deze wedstrijd. Volgens de jury was zijn vitrine in 2015 de meest verleidelijke. 

Wie heeft de Mooiste Snackvitrine van Nederland?

Ook meedoen? Meld je dan nu aan. Maak een aantal mooie foto’s van je vitrine en stuur deze vóór 15 juli a.s. als bijlage in een mailbericht naar snackvitrine@frituurcentrum.nl. Geef in het bericht ook aan wat je visie is op de snackvitrine. Frituurbedrijven kunnen ook aangemeld worden door leveranciers. Uit alle inzendingen worden een 10-tal bedrijven geselecteerd die in de zomermaanden onaangekondigd bezocht gaan worden door een jury. Tijdens de Nationale Week van de Friet in oktober worden alle genomineerden bekendgemaakt en tijdens de algemene ledenvergadering – later dit jaar – de uiteindelijke winnaars. Deelname aan deze vakwedstrijd is gratis. Ook kan het boekje met daarin de vier mooiste snackvitrines van Nederland 2015 aangevraagd worden.

Reageer op dit artikel