nieuws

Snackkoerier compleet vernieuwd

Fastfood 6

Snackkoerier, de vakkrant voor de fastfoodsector in Nederland, ziet er vanaf nu compleet anders uit. Eén van de oudste vakbladen van Nederland was toe aan een nieuwe jas.

Snackkoerier compleet vernieuwd
Zo zag Snackkoerier er tot nu toe uit.

Snackkoerier inspireert en geeft praktische tips. Ook de inhoud is veranderd en nog beter afgestemd op behoefte van de doelgroep.

Praktische tips

Met informatieve en inspirerende artikelen en praktische tips biedt Snackkoerier ondernemers in de cafetariabranche (cafetariahouders) handvatten voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Actuele ontwikkelingen worden uitgelicht en geduid, ondernemers vertellen over hun bedrijf en delen hun praktijkervaring, kennis en mening.

Ronde Tafel

Nieuw is de rubriek Ronde Tafel, waarbij in het eerste vernieuwde nummer het onderwerp veiligheid aan bod komt.

Snackkoerier presenteert een nieuwe columnist: Syl Lammers, duurzaam cafetariahouder in De Klomp, met een geheel eigen visie op de branche.

Social media-tips

Uit lezersonderzoek bleek dat ondernemers naast nieuws, marktontwikkelingen en trends vooral behoefte hebben aan praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe social media op een succesvolle manier in te zetten.

Snackkoerier presenteert bij het eerste vernieuwde nummer een filmpje gemaakt met 5 praktische tips van twee horeca-ondernemers, die elk hun sporen hebben verdiend op het gebied van social media. Bekijk het filmpje van ca. 5 minuten en je kunt direct aan de slag.

Nog geen abonnee?
Maar wil je wel profiteren van alle informatie uit Snackkoerier voor een succesvolle bedrijfsvoering? En daarnaast gelijk weten hoe jouw cafetaria draait?

Profiteer dan nu van onze speciale herlanceringsaanbieding:

Mystery visit (t.w.v. €149) + proefabonnement voor een half jaar op Snackkoerier (t.w.v. €112,50) voor slechts €99 (excl. btw, abonnement stopt automatisch).

Kijk hier voor meer informatie of direct afsluiten..

 

Reageer op dit artikel