nieuws

Info over hygiënecode op beurs Venray

Fastfood

De Houwers Groep verzorgt tijdens de Horeca Food & Inspiratie Beurs in Venray informatiesessies over de nieuwe Hygiënecode. Die code is vanaf 1 april van toepassing in de horeca. Ondernemers en hun medewerkers zijn verplicht te werken volgens de regels die in die vernieuwde code zijn opgesteld, maar niemand is verplicht de regels daadwerkelijk in […]

Info over hygiënecode op beurs Venray

De Houwers Groep verzorgt tijdens de Horeca Food & Inspiratie Beurs in Venray informatiesessies over de nieuwe Hygiënecode.

Die code is vanaf 1 april van toepassing in de horeca. Ondernemers en hun medewerkers zijn verplicht te werken volgens de regels die in die vernieuwde code zijn opgesteld, maar niemand is verplicht de regels daadwerkelijk in huis te hebben, laat staan aan te schaffen.

De beurs in Venray begint op 21 maart en duurt drie dagen. De informatie wordt voortdurend verstrekt vanuit de stand van Houwers.

Reageer op dit artikel