nieuws

Frisse Ronde Tafel van Snackkoerier

Fastfood

Snackkoerier hield gisteren een Ronde Tafel Conferentie. Vijf spraakmakende ondernemers gingen met elkaar in discussie over drie aansprekende thema’s.

Frisse Ronde Tafel van Snackkoerier
Koos Groenewold.

De discussie, die plaatsvond bij ’t Pakhuis in De Klomp, kende de thema’s: veiligheid, duurzaamheid en de toekomst van de cafetaria.

Om de hoofden fris te houden stond de ronde tafel op de eerste dag van de lente buiten, op het terras.

Conclusies

Er werd een aantal opmerkelijke conclusies getrokken. Als het gaat om veiligheid zijn ondernemers minder bevreesd voor een overval dan voor diefstal van binnenuit, dus door het personeel.

Als het gaat om duurzaamheid, zeggen alle ondernemers dat thema belangrijk te vinden – mits die duurzaamheid niet ten koste gaat van omzet.

En gesproken over de toekomst van de cafetariasector, zien ondernemers die met vertrouwen tegemoet, mits de ondernemer scherp blijft op wat gasten willen en niet leven bij de dag.

Restyling

Van de discussies worden verhalen gemaakt die vanaf nummer 7 in Snackkoerier zullen verschijnen. De verschijning valt samen met de restyling van Snackkoerier.

Het blad gaat er anders uitzien, meer van deze tijd. En de inhoud wordt nog beter afgestemd op de doelgroep: de cafetariahouder.

De eerste vernieuwde Snackkoerier verschijnt op 8 april.

Op de foto, v.r.n.l: Robbert de Veen (De Daltons, Voorthuizen), Syl Lammers (’t Pakhuis, De Klomp), Jan Willems (Alida’s Smulpaleis), Willem van der Weerd (Het Middelpunt, Wezep), Jolanda Roke (Snackerij, Ommen) en de gespreksleider van Snackkoerier.

Reageer op dit artikel