nieuws

Nederlandse ‘Chickies’ hot op Curacao

Fastfood

De Nederlandse cafetariahouders Annie en Hilda Megens zijn momenteel op Curacao succesvolle ondernemers met hun foodtruck ‘Chickies’. 

Nederlandse ‘Chickies’ hot op Curacao
Ton Vis

Annie en Hilda, bekend van cafetaria ‘Annie van’ in Millingen aan de Rijn, emigreerden jaren geleden naar Curacao. Na een sabbatical van twee jaar begon het ondernemersbloed bij de dames weer te kriebelen.

Kippengrill

Ze begonnen kippengrill ‘Chickies’, in een onorthodoxe foodtruck (foto). De snackwagen staat op het eigen woonerf, eigenlijk amper zichtbaar vanaf de openbare weg. Toch is het er dagelijks een drukte van belang.

Vooral inwoners van het eiland zelf weten de weg naar ‘Chickies’ goed te vinden. Wie op Curacao bekend is weet dat het op het eiland wemelt van vergelijkbare ‘snackies’: vaak heel oude foodtrucks waar het heel goed en betaalbaar eten is.

 

 

 

Reageer op dit artikel