nieuws

Dranghekken bij Robby’s Snacks Raalte

Fastfood

Bij cafetaria Robby’s Snacks in Raalte was het ook dit jaar weer dringen op carnavalsdinsdag. De plaatselijke schooljeugd kwam massaal af op het gratis frietje mayo waarop ondernemers Robby en Marita Harleman de kinderen trakteerde. 

Dranghekken bij Robby’s Snacks Raalte

‘Dat doen we al vele jaren. Het is echt een traditie en de jeugd weet ons massaal te vinden. Het is dan zo druk dat we dranghekken inzetten om de boel goed te kunnen organiseren’, aldus Marita.

Zingen

‘De enige voorwaarde voor zo’n gratis frietje is dat de kids in de cafetaria een liedje zingen’, lacht de onderneemster. De Raad van Elf en de leden van de carnavalsvereniging: iedereen helpt mee bij het bakken en uitdelen van de friet. ‘Ondanks het snertweer hebben we toch zo’n 1200 zakjes patat weggegeven aan evenzovele kinderen. Het was een vrolijke boel.’

Reageer op dit artikel