nieuws

Vier kandidaten voor ‘Mooiste Snackvitrine’

Fastfood

Snackpoint Zöstere in Susteren, De Vergulden Erpel in Waalwijk, Smaaklokaal Hutten in Den Bosch en Grandtaria Friet van Piet in Groningen. Dat zijn de vier zaken die in aanmerking komen voor de eretitel ‘Mooiste Snackvitrine van Nederland’.

Vier kandidaten voor ‘Mooiste Snackvitrine’

Wie de titel wint wordt op 21 september in Hardenberg bekend, tijdens de jaarvergadering van branchevereniging ProFri, bedenker van de vakwedstrijd die dit jaar voor het eerst plaatsvond.

Presentatie
Frans van Rooij is de man achter ProFri: ‘Vakmanschap bij cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven komt onder meer tot uiting door de manier van presenteren van de producten. Ondernemers laten met een mooie presentatie van het assortiment zien dat zij kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan.’

Achttien bedrijven schreven zich in, alle achttien werden door Van Rooij en medejurylid Ubel Zuiderveld (o.a. redacteur Snackkoerier) met een bezoek vereerd. De productpresentatie zoals die op dat moment werd aangetroffen, werd beoordeeld op aspecten als functionaliteit, creativiteit en hygiëne. Nadrukkelijk werd ook op de temperatuur van de vitrine en de producten gelet, welke niet overal in orde bleek te zijn.

Bij de foto: voorbeeld van een mooie snackvitrine.

Reageer op dit artikel