nieuws

Richard Huisman wint Prettetter Award

Fastfood

Richard Huisman, werkzaam bij Swinkels Snackery & Backery, ontving afgelopen maandag de Prettetter Award van ProFri uit handen van initiatiefnemer Frans van Rooij. 

Richard Huisman wint Prettetter Award

“Richard heeft zijn nominatie en prijs te danken aan zijn onvoorwaardelijke steun aan ProFri en aan zijn onaflatend enthousiasme en positieve kijk op en inzet voor professioneel friturend Nederland”, aldus Profri. “ProFri is hem dankbaar voor deze inzet. Richard is dan ook de terechte winnaar van de allereerste Prettetter-Award in de categorie Stakeholders.”

Prettetter Linda de Mol

In de categorie Bekende Nederlanders mocht Linda de Mol ook een Prettetter Award in ontvangst komen nemen. Zij heeft volgens de organisatie haar nominatie en prijs te danken aan haar “stevige uitlatingen over de doorgeschoten gezondheidsrage in het maart-nummer van haar populaire magazine LINDA en door genietend van een frietje op de cover te gaan staan”.

Droeftoeter Award

Naast de twee Prettetter Awards reikte ProFri ook een Droeftoeter Award uit aan Paul Hovius, redacteur van de AD Friettest. “Naast de vele lovende woorden van Paul in de vierde editie van de AD Friettest, ging hij volgens de ProFri-jury bij veel commentaren vér over de grenzen van fatsoen heen.” ProFri en ruim dertienhonderd respondenten vinden deze wijze van journalistiek bedrijven ongepast.

Zowel Hoving als De Mol waren niet aanwezig om hun awards in ontvangst te nemen.

Reageer op dit artikel