nieuws

Piet heeft mooiste snackvitrine

Fastfood

Grandtaria Friet van Piet, van uitbater Marco Agema in Groningen, is winnaar van de vakwedstrijd Mooiste Snackvitrine 2015.

Piet heeft mooiste snackvitrine

In het juryrapport wordt het bedrijf van Agema een frituurtheater genoemd, en wordt de vergelijking getrokken met Spaanse tappasbars. Het bedrijf toont zowel maaltijden als kant-en-klare producten zoals spareribs. Ook liggen er verschillende soorten friet en toppings in het showmeubel.
Voor het eerst koos vakvereniging ProFri de Mooiste Snackvitrine van Nederland. ProFri vroeg de winnaars naar hun vitrine-visie. Vier winnaars, want twee bedrijven eindigden op de gedeelde derde plaats.
De Vergulden Èrpel in Waalwijk eindigde als tweede. Snackpoint Zöstere in Susteren en Smaaklokaal Hutten Catering Den Bosch deelden de derde plek.

Op de foto: een blik in de winnende Groningse vitrine.

Reageer op dit artikel