nieuws

Nieuwe vakwedstrijd: ‘On the Move’

Fastfood

Op de Horecava presenteert Stichting De Lekkerste Wedstrijden haar nieuwe vakwedstrijd: het Lekkerste Broodje van Nederland ‘On the move’. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en werknemers werkzaam bij ‘on the move’ eetgelegenheden, zoals trein-, bus, tankstations, vliegvelden en high traffic locaties.

Nieuwe vakwedstrijd: ‘On the Move’

Deelnemers moeten vijf identieke warme of koude belegde broodcreaties bereiden en presenteren.
De creaties moeten geserveerd worden in een meeneemverpakking. Elke inzending wordt beoordeeld door een praktijkjury en proefjury. De praktijkjury kijkt onder meer naar de werkwijze en hygiëne. Presentatie, uiterlijk en smaak wordt beoordeeld door de proefjury.

Acht wedstrijden
Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in samenwerking met SVO Vakopleiding Food en Koninklijke Horeca Nederland tijdens de Horecava 2016 acht vakwedstrijden in de Fastservice Arena. Naast het Lekkerste Broodje ‘On the move’ zijn dit: Lekkerste Broodje Horeca, Lekkerste Broodje Catering, Lekkerste Pizza, Lekkerste Kindermenu, Lekkerste Hamburger Fastest, Lekkerste Hamburger Finest en Lekker Anders. Lekkers Anders is bedoeld voor horecamedewerkers met een arbeidsbeperking.

De Lekkerste Wedstrijden worden dit jaar voor de 35e keer georganiseerd. De Horecava is komend jaar van 11 tot en met 14 januari. Inschrijven voor de vakwedstrijden kan via www.wedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel