nieuws

KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken

Fastfood

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Randstad Hospitality gaan samenwerken. Op de vakbeurs Gastvrij Rotterdam werd deze alliantie bekrachtigd.

KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken
KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken.

Randstad gaat (flexibel) personeel te leveren aan alle horecabedrijven in verschillende functies.

Meer aandacht voor diensten Randstad

De samenwerking van KHN met Randstad Hospitality bestaat uit het generen van meer aandacht voor diensten die Randstad levert aan de horecabranche. KHN wil graag samenwerken met partijen die zich in de markt hebben bewezen. Algemeen directeur Lodewijk van der Grinten: “Deze samenwerking verhoogt de professionaliteit in de horeca en draagt bij aan een positief imago. Ook de maatschappelijke betrokkenheid van Randstad, past goed bij de visie die wij als branche delen”. 

Reageer op dit artikel