nieuws

John Flux overleden

Fastfood

In Emmeloord is woensdag de bekende cafetariahouder John Flux overleden. Flux was al geruime tijd ernstig ziek.

John Flux overleden

Flux had in Emmeloord twee cafetaria’s: The Place to be De Erven en The Place to be Centrum. Bekend werden de zaken vooral door de introductie van de Twittersnack.
Flux was door zijn ambitie, uitstraling en enthousiasme een voorbeeld voor veel jongere collega’s. Als één van de eersten haalde hij productpresentatie middels narrowcasting naar zijn zaak. Flux was spraakmakend en nooit te beroerd om een eigen mening te laten horen.
Kort voor zijn overlijden haalde Flux het nieuws omdat de bekende rapper Kraantje Pappie samen met dochter Amber van John Flux een nummer opnam voor de zieke cafetariahouder. Het lied was een initiatie van Amber, die wist dat het papa’s grote wens was om zijn dochter te horen zingen.
Het liedje van Amber voor haar vader is te beluisteren via Soundcloud.
John Flux werd 51 jaar.

Reageer op dit artikel