nieuws

Kraantje Pappie rapt voor doodzieke cafetariahouder

Fastfood

Amber Flux uit Emmeloord en de bekende rapper Kraantje Pappie hebben een lied gemaakt voor de ernstig zieke vader van Amber, cafetariahouder John Flux. Het is onduidelijk hoe lang Flux nog te leven heeft. Een van de laatste wensen van Flux is zijn dochter te horen zingen.

Kraantje Pappie rapt voor doodzieke cafetariahouder

Het liedje is uitgebracht via Soundcloud. Kraantje Pappie en John Flux (foto) zijn vrienden van elkaar.

Flux wilde zijn dochter graag zingen. Amber benaderde haar favoriete rapper om de wens van John nog waar te kunnen maken. Ook de broer van Amber schreef aan het liedje mee. Over de tot standkoming van het liedje schreef Kraantje Pappie op internet een persoonlijk stuk.

Flux heeft in Emmeloord twee cafetaria’s: The Place to be De Erven en The Place to be Centrum. Bekend werden de zaken vooral door de introductie van de Twittersnack.

 

Reageer op dit artikel