nieuws

KHN vergeet cafetaria’s niet

Fastfood

Horeca Nederland is nog steeds nadrukkelijk in beeld als belangenbehartiger van de fastservicesector.

KHN vergeet cafetaria’s niet

‘We ondersteunen een grote achterban. Veel ondernemers met een restaurant, lunchroom, ijssalon, of cafetaria zijn lid van KHN. (Koninklijke Horeca Nederland – ES) Voor elke ondernemer zijn er zaken waarbij wij ondersteunen. Het ondernemerschap in de horeca is topsport’, aldus Joris Prinssen, woordvoerder van KHN.

‘Ondernemers in de fastservice zien veel veranderingen in wet- en regelgeving en daarbij ondersteunen wij hen. Dat kan met persoonlijk advies in het bedrijf, of door een telefoontje of chat met onze medewerkers. De fastservice vormt een belangrijke groep voor KHN. Momenteel heeft KHN ongeveer 1400 leden in deze branche.’

In de nieuwe editie van de gedrukte Snackkoerier een verhaal over de actuele relatie tussen KHN en cafetariahouders. Snackkoerier 15 ligt zaterdag 22 augustus bij abonnees in de brievenbus.

Reageer op dit artikel