nieuws

Stilte voor de snackstorm

Fastfood

De Vierdaagse van Nijmegen, het grootste wandelevent ter wereld, staat op het punt van beginnen. En dat betekenen vier gouden dagen voor de cafetaria’s en vele snackwagens in de Waalstad.

Stilte voor de snackstorm

Elke binnenstad-ondernemer heeft zich voorbereid. Waar centrumondernemers zich vanaf afgelopen zaterdag – de start van de Vierdaagsefeesten, het grootste open air-evenement van Nederland – al in het zweet werken, begint de drukte voor kraamhouders (foto, locatie: startpunt De Wedren) vanaf morgen, dinsdag 21 juli, eigenlijk pas echt. Vandaag haalden de laatste wandelaars hun startbewijs op. En een enkeling combineerde dat alvast met een lekker frietje of een hartige snack. Er worden deze week een miljoen bezoekers in Nijmegen verwacht.

Reageer op dit artikel