nieuws

Bosman start snackkanaal Instagram

Fastfood

Utrechter Eke Bosman is de hype rond ‘superfoods’ helemaal zat en begon een snackkanaal op Instagram.

Bosman start snackkanaal Instagram

Bosman, in het dagelijks leven redacteur bij Nu.nl, pleit voor ‘Vrijheid van Etensuiting’. Tegelijkertijd benoemde hij zichzelf tot snackexpert. ‘Ik eet graag een frikandelletje, missschien wat vaker dan de medemens’, aldus de expert in Man Bijt Hond.
‘Ik sta al een tijdje bekend als groot snackliefhebber. Op verjaardagen vonden mensen dat ik daar iets mee moest doen.’ Daarop begon de liefhebber een kanaal op Instagram, waarop hij louter snackfoto’s toont, en voorziet van interessant en snedig commentaar.
Bosman (foto) vindt dat snacks de laatste jaren in diskrediet zijn gebracht. ‘Ik eis eerherstel.’ De expert timmert flink aan de weg en scoort de nodige snackpubliciteit.

Binnenkort een uitgebreide kennismaking met de snackexpert in de gedrukte versie van Snackkoerier.

 

 

Reageer op dit artikel