nieuws

Horeca Utrecht klaar voor megaklus

Fastfood

De horeca in Utrecht is bijna klaar voor het grootste event dat de stad ooit voor de kiezen kreeg: de start van de Tour de France.

Horeca Utrecht klaar voor megaklus

Op speciale horecavenues komen watertappunten, waar gasten gratis kunnen drinken tegen de hitte. De thermometer moet dan wel minstens 25 graden Celsius aanwijzen. Maar die temperatuur lijkt zaterdag en zondag vooralsnog moeiteloos gehaald te worden.

Komend weekend legt de grootste wielerwedstrijd ter wereld twee volle dagen beslag op de binnenstad. Utrecht maakt zich op voor de komst van minstens 600.000 bezoekers. Er worden als gezegd tropische weersomstandigheden verwacht. Zaterdag en zondag starten de eerste en de tweede touretappe beiden in de Domstad.

Honderden horecaondernemers en duizenden (extra) medewerkers bereiden zich dezer dagen voor op dit enorme, en vermoedelijk loeihete, evenement.

Events

De Utrechtse horeca organiseert tijdens de ‘Grand Départ’ van alles. De tourteams en organisatie slapen in Utrechtse hotels. De publieksvenues zijn ‘in handen’ van de horeca. Er zijn pleinen met entertainment, speciale wielercafés, er is Tour-wijn en natuurlijk is de Tour in horecabedrijven, en op alle publiekslocaties, te volgen op grote schermen.
(Bron: www.khn.nl)

Reageer op dit artikel