nieuws

Nieuwe start voor Uit de Kunst in Diepenheim

Fastfood

Cafetaria Uit de Kunst in Diepenheim heeft nieuwe eigenaren. Ronald (43) en Natalie (40) van Limbeek verkochten begin dit jaar hun cafetaria ‘De Molen’ in Veenendaal en kochten de zaak in Diepenheim.

Nieuwe start voor Uit de Kunst in Diepenheim

In dit dorp kochten ze het pand en de inventaris van cafetaria Kokkie uit de Kunst van Bert Koller, eigenaar van de Kokkie-formule. Na een interne verbouwing gaat de zaak nu zonder formule verder, onder de naam Uit de Kunst.

De vorige exploitant, Arold Zwoferink, runt  de horeca op Camping Bergzicht in Markelo. Cafetaria De Molen in Veenendaal gaat verder onder leiding van het echtpaar Zhu.

Natalie en Ronald van Limbeek tegen Snackkoerier: ‘In Veendaal konden we na acht jaar niet meer verder groeien. We hebben de zaak in 2011 verbouwd, maar de rek was er nu echt uit. De hele zaak stond in de spits vol met afhalers en dat ging ten koste van de gasten die ter plekke wilden eten.’

‘We hadden daar ook maar 24 zitplaatsen. Hier in Diepenheim is meer ruimte met groot zitgedeelte, apart afhaalgedeelte, groot terras en een ijssalon en het pand hebben we kunnen kopen. Die mogelijkheid was er in Veenendaal niet. Daar huurden we.’

Lees meer in Snackkoerier nummer 12, 2015.

 

Reageer op dit artikel