nieuws

Overvaller cafetaria Kaatsheuvel in de kraag gegrepen

Fastfood

Cafetaria De Troef in Kaatsheuvel is donderdagavond 30 april door twee mannen overvallen. Zij kwamen met een bivakmuts binnen, maar konden toch worden achterhaald.

Overvaller cafetaria Kaatsheuvel in de kraag gegrepen

Rond 21.50 uur kwamen twee personen met een bivakmuts op de cafetaria binnen, meldt BN.nl. Zij bedreigden de eigenaar met een mes, pakten geld en sigaretten en gingen er  vandoor. Bij de overval vielen geen gewonden.

Een verdachte op een scooter, een 28-jarige man uit Rijen, kon even later worden aangehouden op de Grevelingen in Kaatsheuvel. Hij is geboeid afgevoerd. De man was zich aan het omkleden. De andere dader is nog voortvluchtig.

Onlangs werd bekend dat overvallers van cafetaria’s maar kleine bedragen aan hun criminele activiteiten overhouden.

 

Reageer op dit artikel