nieuws

Nieuwe wedstrijd: Mooiste Snackvitrine

Fastfood

Welke cafetaria heeft de mooiste snackvitrine van Nederland? Vakvereniging ProFri gaat de komende maanden op zoek naar het bedrijf dat haar snacks op de beste manier presenteert. De winnaar wordt in september van dit jaar bekend gemaakt.

Nieuwe wedstrijd: Mooiste Snackvitrine
(anp)

Frans van Rooij, voorman van ProFri: ‘Cafetaria’s, snackbars en andere professionele frituurders kunnen zich inschrijven tot 15 juli door hun gegevens, inclusief openingstijden en eventuele vakantiesluiting, samen met een foto van een opgemaakte vitrine, te mailen naar: snackvitrine@frituurcentrum.nl.

Ook vertegenwoordigers van de partners van ProFri kunnen mooie snackvitrines die zij tijdens hun bedrijfsbezoeken tegenkomen, aanmelden bij het Nederlands Frituurcentrum, dit centrum voert de organisatie van deze vakwedstrijd in opdracht van ProFri  uit.

Presentatie

‘Het vakmanschap komt bij cafetaria’s, snackbars en andere frituurbedrijven onder meer tot uiting door de manier van presenteren van de producten. Het moet zo zijn dat je er als consument graag wilt komen. Niet alleen voor je frietje en kroket, maar ook voor de andere lekkernijen. Met een mooie presentatie van het assortiment laten ondernemers zien dat zij kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan,’aldus Van Rooij.

Uit de inschrijvingen worden tien finalisten gekozen. Die krijgen een onaangekondigd bezoek van een deskundige jury. De productpresentatie zoals die op dat moment wordt aangetroffen, wordt beoordeeld op aspecten als creativiteit en hygiëne.

Uiteindelijk rollen uit deze bezoeken de winnaars. Tijdens de algemene ledenvergadering van de vakvereniging – maandag 21 september 2015 in Hardenberg – worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

 

Reageer op dit artikel