nieuws

Nieuwe eigenaar voor cafetaria in Beilen

Fastfood

Cafetaria Markt 9 in Beilen heeft een nieuwe eigenaar. Alie Soer uit Hoogeveen is sinds 6 mei de nieuwe exploitant van de zaak.

Nieuwe eigenaar voor cafetaria in Beilen

Alie Soer heeft al 23 jaar ervaring in het cafetariawerk, kwam er bij toeval achter dat de cafetaria te koop stond: ‘De vorige eigenaar, Roel Haveman, is ziek en wilde het verkopen. Hij zocht contact met zijn vorige bazin en dat was ook mijn bazin. Via haar kreeg ik te horen dat het te koop stond en het leek me wel wat. Na even nadenken besloot ik het te doen, want ik zie het als een mooie uitdaging en de omzetcijfers waren goed,’ zegt Soer in een lokale krant. Soer werkte onder meer bij Whip Inn Fastfood in Hoogeveen.

Soer gaf de cafetaria in een korte tijd een opfrisbeurt. De deuren sloten 27 april en ze heropende op 6 mei.  ‘Er is een andere kleurstelling binnen. Wat kleurrijker en wat frisser ogend met veel geel en groen. Ook de toiletgroep is gerenoveerd. Het oogt allemaal weer als nieuw.’

Soer introduceert ook familiepakketten met 3 patat en 6 snacks (meerdere combinaties mogelijk) voor 10 euro. Bij elk pakket krijgen klanten een stempel en bij tien stempels een pakket gratis.’ Markt 9 is elke dag open van 11.30  tot 20.00 uur. Zondag vanaf 12.30 uur en op vrijdagavond is Markt 9 tot 21 uur open.

Reageer op dit artikel