nieuws

Nieuwe eigenaar cafetaria De Pelikaan

Fastfood

Cafetaria De Pelikaan heeft een nieuwe eigenaar. Christine Vos en Mark Bron nemen het roer over van Marco en Simone Pellicaan. Deze laatste runden de cafetaria en het café in Giessen bijna vijftien jaar.

Nieuwe eigenaar cafetaria De Pelikaan

Christine Vos werkte veertien jaar bij de cafetaria en mag zich nu ondernemer noemen. De overgangsdatum is 1 juni.  ‘Christine Vos en Mark Bron zijn geschikte kandidaten. Zij kunnen hier weer een frisse wind laten waaien. Christine is in het café en de cafetaria een bekend gezicht en kent de gasten. Dat is goed voor de buurtfunctie en voor de verenigingen die hier hun thuisbasis hebben, zeggen Marco en Simone Pellicaan in locale media.  ‘De horeca is teveel veranderd’, zeggen ze over de reden om te stoppen met De Pelikaan.

Brovos

Mark Bron en zijn vrouw Christine Vos hebben ‘genoeg ideeën’ om het bedrijf nieuw leven in te blazen. De nieuwe naam voor de zaak wordt Brovos, een samenvoeging van hun achternamen Bron en Vos. Bron zal straks het gezicht van het café-gedeelte worden, Vos neemt de cafetaria onder haar hoede. ‘Daar willen we uitbreiden met broodjes en lunches’, legt Vos uit.

 

Reageer op dit artikel