nieuws

Cafetaria Marco verhuist in dezelfde straat wegens snelle groei

Fastfood

Een opmerkelijk stap van Cafetaria Marco te Werkendam. Het bedrijf verhuisde van Hoogstraat 91 naar Hoogstraat 39. De vestiging op nummer 91 werd te klein.

Cafetaria Marco verhuist in dezelfde straat wegens snelle groei

Ruim zes jaar was Cafetaria Marco gevestigd op nr. 91. ‘Maar het liep vanaf het begin al veel beter dan we verwacht hadden. Vrij snel groeiden we op die locatie uit ons jasje’, vertelt de eigenaar van de Werkendamse snackbar aan Het Kontakt. De ruimere locatie diende zich aan op Hoogstraat 39.

Parkeren voor de deur
De verhuizing betekent vooruitgang op bijna alle fronten, vertelt de eigenaar. ‘Vrijwel alles is er voor ons bedrijf beter op geworden. We hebben meer bakcapaciteit, kunnen efficiënter werken, er is een ruime zithoek en de bereikbaarheid is beter. Wie bij ons iets af wil komen halen, of even een hapje wil komen eten, kan nu recht voor de deur parkeren.’

Meer broodjes
In de cafetaria kan nu ook geluncht worden. Koffiedrinken is eveneens mogelijk, zo meldt de eigenaar. ‘In de toekomst willen we meer broodjes aan gaan bieden en denken we ook aan het uitbreiden van ons aanbod schotels.’

 

 

 

 

Reageer op dit artikel