nieuws

Zoetermeer heeft 25ste Beren Eetcafé

Fastfood

In Zoetermeer is de 25ste vestiging van De Beren Eetcafé geopend in het recreatiegebied Noord-Aan. Aan het roer van deze vestiging staat de dochter van directeur Ad Schaap, Sabrina Schaap.

Zoetermeer heeft 25ste Beren Eetcafé

Dertig jaar geleden opende de eerste vestiging van eetcafé Bruintje Beer in Rotterdam. De Beren startte aan de Noordsingel en breidde zich uit met andere vestigingen in Rotterdam en omgeving. De bekende horecaketen heeft nu 25 zaken in onder andere Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland.

Vestigingen
In 2014 opende de keten maar liefst zes vestigingen. Dankzij de nieuwe opening in Zoetermeer telt het bedrijf nu 25 vestigingen. Naast de vaste filialen heeft Schaap ook een Beren Boot, deze ligt in Rotterdam tegenover de Euromast in de Parkhaven en vaart uit tijdens het diner. In 2001 werd naast de eetcafés ook de Bezorgbeer opgericht. Inmiddels telt de Bezorgbeer 17 vestigingen en zijn de helmen met grote Berenoren in veel gemeenten een bekende verschijning.

Investeren in formule
Het aantal bedrijven groeide flink, maar dit jaar staat de groei in het teken van de formule. ‘Wij blijven de formule verbeteren. Zo is ook de lunchkaart aangepast en worden er andere gerechten aangeboden dan alleen spareribs en saté. Ook de huidige vestigingen worden gerestyled’, aldus Ad Schaap.

Reageer op dit artikel