nieuws

Snackbar ’t Haasje verstopt 300 eieren

Fastfood

Snackwagen ’t Haasje in Oegstgeest verstopt Eerste Paasdag 300 eieren in een parkje in de buurt van zijn locatie, het Boerhaaveplein. ‘Dit doen we al een jaar of twintig’, zegt ondernemer Rob Heemskerk.

Snackbar ’t Haasje verstopt 300 eieren

Hij verwacht zo’n honderd kinderen met ouders. Het is een traditie geworden, inclusief Paashaas en één gouden ei. Diegene die dit gouden ei vindt krijgt een waardebon van € 12,50 van ’t Haasje.

Heemskerk heeft voor elke deelnemer een cadeautje: een zakje met snoepjes en een softijsbonnetje. ‘En natuurlijk een glaasje drinken en koffie voor de ouders. Er komen elk jaar mensen op af die nog geen klant zijn en door dat ijsbonnetje komen ze toch naar ons toe,’ aldus de ondernemer.

Heemskerk zegt er jaarlijks klanten aan over te houden. Kinderen komen met hun ouders het softijsbonnetje verzilveren en de ouders bestellen vaak ook iets bij onze wagen. Ijs of iets warms.

Heemskerk was vorig jaar veelvuldig in het nieuws toen hij van buurman Lidl zijn vaste pand moest verlaten en in een snackwagen verder ging.

Reageer op dit artikel