nieuws

Nieuwe bestemming voor failliete lunchroom

Fastfood

De failliete lunchroom, bakkerij en ijssalon van Jan van der Poel in Hoenderloo gaat begin mei weer open als Broodhuis Lokaliteit. De nieuwe eigenaar is Fred Lindenburg, voormalig eigenaar van restaurant De Ruggestee in hetzelfde dorp op de Veluwe.

Nieuwe bestemming voor failliete lunchroom

Van der Poel sloot in februari de deuren van de zaak aan de Apeldoornseweg  – schuin tegenover de entree van Nationaal Park De Hoge Veluwe – na een faillissement. Fred Lindenburg gaat op dezelfde locatie verder met een bakkerij, lunchroom en ijssalon met de naam Broodhuis Lokaliteit. Dit melden regionaal dagblad De Stentor en Bakkerswereld.

Broodhuis

De nieuwe eigenaar is nu nog eigenaar en uitbater van Broodhuis Lokaliteit in winkelcentrum Eglantier in de Apeldoornse wijk De Maten. Voor dat bedrijf zoekt Lindenburg volgens De Stentor een huurder.

Ambachtelijke streekproducten

Lindenburg, in het verleden ook eigenaar van restaurant Tante Sjaan in Vierhouten, wil zich met Broodhuis Lokaliteit richten op ambachtelijke producten, veelal biologisch en van Veluwse afkomst. Ook onder de nieuwe eigenaar vormt het bedrijf bij de entree van het dorp een combinatie van bakkerij, lunchroom en ijssalon.

Reageer op dit artikel