nieuws

Masterclasses SVO voor fastservicebranche

Fastfood

SVO Vakopleiding Food organiseert ook dit jaar weer een aantal Masterclasses voor ondernemers en bedrijfsleiders uit de fastservicebranche. Volgens de brancheorganisatie hebben deze masterclasses als doel om ondernemers en bedrijfsleiders kennis en inspiratie mee te geven die zij kunnen toepassen in hun eigen bedrijf.

Masterclasses SVO voor fastservicebranche

Volgens SVO’s Bernd Beekman staat het leren ‘van elkaar’ voorop: ‘Door het uitwisselen van (praktijk)ervaringen gecombineerd met de deskundige begeleiding van onze trainer. Om de drempel laag te houden organiseren we ook dit jaar weer twee Masterclasses, de Jeugd van Tegenwoordig en Op weg naar morgen, waarbij er geen kosten in rekening worden gebracht.’

Door het hele land
De Masterclasses worden in april en mei gehouden in Best (dinsdag 7 april en dinsdag 19 mei), Rijswijk (dinsdag 14 april en dinsdag 2 juni) en Zwolle (dinsdag 21 april en dinsdag 9 juni). Alle dagen vangen de cursussen aan om 09.30 duren tot ongeveer 16.00 uur. Inschrijven kan per direct via www.masterclass-fs.nl

Inspiratietours
Naast de Masterclasses worden er ook Inspiratietours georganiseerd naar binnen– en buitenlandse bestemmingen. Dit jaar staan Rotterdam (23 juni), Londen (21 en 22 september en wellicht New York (in het najaar) op het programma om te bezoeken.

Reageer op dit artikel