nieuws

IJSpro: app voor beheren ijsvoorraad

Fastfood

Bidvest Deli XL lanceert een app die ondernemers helpt met het beheren van de ijsvoorraad. De zogenoemde IJSpro webapp werkt met actuele weersvoorspellingen en stemt daar de gewenste ijsvoorraad op af.

IJSpro: app voor beheren ijsvoorraad

De app is ontwikkeld door Deli XL in samenwerking met Ola (Unilever). Beide bedrijven proberen met de app ondernemers op tijd ijs in te laten kopen.

IJSpro
Hoeveel ijs er nodig is, wordt berekend door de app op de mobiele telefoon of tablet. Ondernemers kunnen hun ijsvoorraad controleren door het mobiele apparaat mee te nemen naar de vriezer en desgewenst ter plekke ijs bij te bestellen.

Trend
‘We volgen de trend die bij consumenten al een tijd zichbaar is: het vertrouwen in apps. Door de toename van websites en betere telecom datanetwerken wordt het gebruik van mobiele apparaten steeds beter’, aldus Anouk Beeren, manager E-commerce bij Deli XL.

De mailings van Deli XL worden door dertig procent van de horecaklanten op een mobiel apparaat geopend. Ook de web shop wordt steeds vaker via tablet en smartphone bezocht.

Reageer op dit artikel