nieuws

Cafetaria Amber gaat zelf ijs maken

Fastfood

Cafetaria Amber uit Klundert – de nummer 88 in de Cafetaria top 100, heeft zijn assortiment uitgebreid. Ze serveren sinds kort niet alleen friet en snacks, maar ook twaalf zelfgemaakte ijssoorten. Van klassieke smaken als banaan en citroen tot aan cookies en Limoncello.

Cafetaria Amber gaat zelf ijs maken

De eigenaren Yiam en Wei verbouwden eerder hun zaak in Klundert. Ze investeerden al in een nieuwe ijsmachine. Nu is daar ook een ijscorner bijgekomen.

Ingrediënten
Het ijs wordt gemaakt met volle melk, room, suikers en bindmiddelen, aldus de eigenaren. Volgens de eigenaresse is een goede basismix met de juiste ingrediënten van belang voor een goed eindresultaat. ‘Niet alleen de smaak wordt beïnvloed door de ingrediënten, maar ook de luchtigheid, structuur en kleur.’

IJs
Voor nu zijn er twaalf smaken verkrijgbaar. Binnenkort komt daar ook aardbei en Smurfenijs bij.

Reageer op dit artikel