nieuws

Stand Snackkoerier in Fastservice Arena Horecava

Fastfood

Snackkoerier is van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari prominent aanwezig op de Horecava in Amsterdam RAI. In de Fastservice Arena staat een stand, waar redacteuren aanwezig zijn en waar ondernemers zich kunnen inschrijven voor de Cafetaria Top 100 2015/2016.

Stand Snackkoerier in Fastservice Arena Horecava

De Cafetaria Top 100 staat centraal tijdens de Horecava in Amsterdam RAI volgende week. Op de stand van Snackkoerier in de Fastservice Arena openen we de inschrijving voor de editie 2015/2016.

Cafetaria Top 100

Deelnemers worden bezocht door een mystery guest en – als u een voldoende goede score haalt – en een vakjury en ontvangen een uitgebreide reportage van beide beoordelingen.

De honderd cafetaria’s met de beste scores verdienen een plek in de ranglijst 2015/2016, die maandag 12 oktober wordt gepresenteerd tijdens een speciaal event.

Korting voor abonnees

Abonnees van Snackkoerier betalen voor deelname aan de Cafetaria Top 100 €119.

Voor niet-abonnees zijn de inschrijfkosten €169, inclusief een proefabonnement op Snackkoerier tot aan de bekendmaking van de Cafetaria Top 100.

Wie zich bij de stand inschrijft, ontvangt een beurskorting van 10 procent.

Edwin van Es

Op de stand van Snackkoerier zijn redacteuren aanwezig, en op dinsdag komt Edwin van Es naar de Fastservice Arena.

Hij en zijn vrouw Kim werden in oktober 2014 met hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen uitgeroepen tot winnaar van de Cafetaria Top 100.

Lekkerste Wedstrijden

In de Fastservice Arena vinden vier dagen verschillende Lekkerste Wedstrijden plaats. Snackkoerier doet daarvan verslag op de site.

Reageer op dit artikel