nieuws

Cadeau voor winnaar Cafetaria Top 100

Fastfood

Een cadeau als beloning voor het winnen van de Cafetaria Top 100 voor Kim en Edwin van Es van Bon Appetit in Rijsbergen. De ondernemers voeren de ranglijst 2014/2015 aan en kregen daarvoor dinsdag 13 januari tijdens de Horecava in Amsterdam RAI van Carpigiani een Zümex Soul sapmachine.

Cadeau voor winnaar Cafetaria Top 100

‘Iedere cafetaria in Nederland zou een machine moeten hebben waarmee (sinaasappel)sap vers is te persen, en het liefst natuurlijk een Zümex’, aldus Teun Loonen van Carpigiani.

Beste cafetaria van Nederland

‘De machine komt met Pasen op de markt en wij vinden dat deze in ieder geval moet staan bij de beste cafetaria van Nederland, waarmee we een duurzame zakelijke relatie hebben.’

Horecava

De nieuwe machine werd dinsdagochtend 13 januari ‘overhandigd’ op de stand van Zümex in hal 9 van de Horecava Amsterdam.

‘Het is een chique machine met een mooi design’, aldus Edwin van Es. ‘Heel mooi natuurlijk dat wij deze mogen ontvangen vanwege het halen van de eerste plaats in de Cafetaria Top 100.’

Top 100 Event

Bon Appetit in Rijsbergen werd maandag 27 oktober tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk uitgeroepen tot nummer 1.

De recent verbouwde zaak is al jaren ‘vaste gast’ in de top van de prestigieuze lijst met de honderd beste cafetaria’s van Nederland.

Inschrijven

Op de Horecava kunnen cafetariaondernemers zich inschrijven voor de editie 2015/2016. Tot en met donderdag 15 januari geldt een beurskorting van 10 procent.

Reageer op dit artikel