nieuws

Bezorgbeer verwacht fors meer ijsverkoop in wintermaanden

Fastfood

De Bezorgbeer meldt dat in de winterperiode de ijsverkoop flink stijgt. Nu de bezorgdienst met speciale budgetmenu’s komt, verwacht het nog meer ijsbestellingen in de wintermaanden.

Bezorgbeer verwacht fors meer ijsverkoop in wintermaanden

Dat laat de Bezorgbeer weten in een persschrijven. ‘Wat de exacte reden is kunnen we niet zeggen, maar feit is dat gedurende de wintermaanden de ijsverkoop met maar liefst 8 procent stijgt’, aldus marketing-coördinator Neltje van Zevenbergen van Bezorgbeer.

De Bezorgbeer introduceert zogeheten budgetmenu’s voor 7,50 euro. Volgens Van Zevenbergen wordt een nagerecht dan sneller besteld. Daarnaast denkt Bezorgbeer dat de toename van ijsverkoop in de winter toeneemt omdat ijssalon dan hun deuren sluiten.

Reageer op dit artikel