nieuws

`Imago Award misschien wel mooier dan tweede

Fastfood

Jan Willems van cafetaria Alida’s staat te glunderen na afloop van de Cafetaria Top 100. `Tweede worden is fantastisch, maar deze beloning voor duurzaamheid betekent misschien nog wel meer. We steken dus niet voor niets veel extra tijd en moeite in duurzaamheid.

`Imago Award misschien wel mooier dan tweede

‘We kopen onze aardappelen en vlees van familie en boeren hier in Roden’, legt Jan uit. Alida’s gaat zeer bewust om met de frituur, afval en energie. Het juryoordeel luidt dan ook: ‘Verantwoord ondernemen wordt bij het Drentse bedrijf met hoofdletters geschreven.’

Van Geloven

Snackkoerier reikt ieder jaar de Van Geloven Imago Award uit voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit jaar dongen Cafetaria Kom us Aan! in Budel en Cafetaria de Violier in Almelo samen met Alida’s mee naar de prijs. De award werd uitgereikt door Roland Huijbrechts van Van Geloven.

Reageer op dit artikel