nieuws

Snackkoerier zet Scoopshot in om foto’s te ontvangen

Fastfood

De redactie van Snackkoerier heeft vandaag een foto-opdracht uitgezet via Scoopshot. Scoopshotters in Nederland worden gevraagd om een patatje speciaal te fotograferen in hun favoriete cafetaria.

Snackkoerier zet Scoopshot in om foto’s te ontvangen

Scoopshot is een fotodienst waarbij mensen op hun mobieltje opdrachten krijgen van uitgevers om foto’s te maken. Snackkoerier en Misset Horeca maken sinds enige tijd gebruik van deze dienst. De beste foto’s worden gekocht, waarna de maker van de foto geld hiervoor het bedrag krijgt behorend bij de opdracht.

Sinds gisteren worden alle Scoopshotters in Nederland gevraagd om foto’s te maken van een patatje speciaal in hun favoriete cafetaria. De opdracht loopt een week en de beste foto’s worden gekocht door de redactie van Snackkoerier.

Deelname aan Scoopshot is heel eenvoudig en gratis. Voorwaarde is om de app te downloaden. Daarna krijgen deelnemers opdrachten op hun mobiele telefoon. Iedereen kan de app downloaden en dus geld verdienen met het maken van foto’s.

 

Download nu de app van Scoopshot en ontvang foto-opdrachten.

Reageer op dit artikel