nieuws

Amsterdam Falafelshop in VS start met verkoop Nederlands bier

Fastfood

Amsterdam Falafelshop in de Verenigde Staten is gestart met de verkoop van bier. Bij het fastfoodconcept in Washington DC wordt sinds kort Heineken, Amstel en Oranjeboom-bier geserveerd.

Amsterdam Falafelshop in VS start met verkoop Nederlands bier

Volgens restaurantmanager Dane Cherry betekent het schenken van bier dat de Amsterdamse sfeer beter naar voren komt in de zaak in de VS. ‘Gasten die hier binnenlopen hebben altijd een goed gevoel en krijgen goed eten. Nu maakt bier ook deel uit van dit goede gevoel’, aldus Cherry.

Gasten van Amsterdam Falafelshop in Washington hebben de keuze uit Heineken, Heineken Premium Light, Amstel Light, Amstel Radler en Oranjeboom. Amsterdam Falafelshop telt vier zaken in de VS; twee in Washington en één in Somerville MA en één in Annapolis MD.

Reageer op dit artikel