nieuws

Top 100-cafetaria in actie voor watersnood Servië

Fastfood

Klaas Veldhuis van top 100-cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht komt in actie voor Servië. De vrouw van de ondernemer komt uit het door overstromingen getroffen land en met een inzamelingsactie hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan het verzachten van het leed.

Top 100-cafetaria in actie voor watersnood Servië

De inzamelingsactie door Klaas Vaak, nummer 86 in de Cafetaria Top 100, voor Servië in verband met de ernstige overstromingen in dat land wordt gemeld door Het Kompas Sliedrecht.

Ravage

Eigenaar Klaas Veldhuis heeft met zijn eigen ogen de ravage in het geboorteland van zijn vrouw gezien en wil een bijdrage leveren om het leed te verzachten’, aldus het artikel.

Overstromingen

Volgens de ondernemer hebben de media vooral oog voor de overstromingen in Bosnië, ‘terwijl ten westen van de Servische hoofdstad Belgrado de nood minstens zo hoog is’.

Inzamelingsactie

‘Om deze mensen te steunen en het leed te verzachten, vragen wij een donatie in de vorm van goederen’, zo citeert Het Kompas Sliedrecht de ondernemer.

Sliedrecht

Een en ander kan worden aangeleverd is een geopende stevige doos bij de cafetaria aan het Fazantplein in Sliedrecht.

De inzameling loopt tot zaterdag 7 juni. Die dag hopen vrijwilligers de goederen naar Servië te kunnen sturen.

Cafetaria Top 100

Klaas Vaak staat op plaats 86 in de Cafetaria Top 100, die in oktober 2013 werd gepresenteerd. Een jaar eerder won Klaas Veldhuis de award voor Beste Kleine Cafetaria.

All you can eat

Eerder dit jaar sprak hij uitgebreid met de redactie van Snackkoerier over zijn all you can eat-concept in de cafetaria.

Die video is hieronder te bekijken.

Reageer op dit artikel