nieuws

Mekkafood heet voortaan Pure Ingredients

Fastfood

Mekkafood heeft haar naam gewijzigd. De voedselproducent heet voortaan Pure Ingredients. Aanleiding voor de naamswijziging zijn nieuwe ontwikkelingen op het gebied van productsegmentatie en –diversificatie, zo laat het bedrijf weten.

Mekkafood heet voortaan Pure Ingredients

Pure Ingredients streeft naar een 100% natuurlijk productieproces. En behalve de productie van het voedsel wordt ook alles wat daarmee samenhangt verbeterd, laat Mekkafood in een persbericht weten.

Het bedrijf produceert meer dan dertig specialiteiten uit de wereldkeuken. Het assortiment van Pure Ingredients varieert van finger food en party snacks tot complete maaltijden. Het vlees wordt aangeleverd door halalgecertificeerde leveranciers, meldt het bedrijf.

Reageer op dit artikel