nieuws

Forbes noemt Smashburger veelbelovend

Fastfood

Smashburger wordt door het toonaangevende blad Forbes genoemd in de top-10 van meest veelbelovende bedrijven van Amerika. De hamburgerketen staat volgens het jongste rapport op plaats zes in de lijst.

Forbes noemt Smashburger veelbelovend

In de ranglijst van Forbes gaat het om bedrijven met een goed businessmodel, een sterk managementteam en voldoende klanten en investeerders.

Topman Scott Crane van Smashburger zegt blij en trots te zijn een van de meest veelbelovende bedrijven van de VS te zijn. ‘Wij zijn blij te worden erkend als de enige fast casual speler op de deze lijst’, aldus Crane.

Binnenkort verschijnt de complete lijst met veelbelovende bedrijven in de VS. Dat wordt duidelijk wie er naast Smashburger nog meer worden genoemd. Smashburger is een Amerikaanse keten die voor kwaliteitsproducten en hoopt zich daarmee te onderscheiden van andere burgerketens.

Reageer op dit artikel