nieuws

Gratis Kerstdiner voor 22 gezinnen bij cafetaria Oscars

Fastfood

Tweeëntwintig gezinnen die het financieel moeilijk hebben, krijgen eerste Kerstdag een gratis diner bij Snackbar Oscars in Emmen.

Gratis Kerstdiner voor 22 gezinnen bij cafetaria Oscars

Eigenaren Dirk en Hendrik de Gooijer van Oscars werken daarvoor samen met de Stichting Leergeld. De gezinnen krijgen in twee sessies een Kerstdiner voorgeschoteld. ‘Wij hopen dat de 22 gezinnen het straks naar hun zin hebben. Het zal ze wat ons betreft aan niets ontbreken’, zeggen de ondernemers op Emmen.nu. De reden voor de geste:  ‘Armoede wordt steeds zichtbaarder’, zegt Dirk de Gooijer. De broers openden hun prachtige cafetaria in april van dit jaar. In editie 23 van Snackkoerier dit jaar stond een uitgebreide fotoreportage van hun prachtige zaak.

Reageer op dit artikel