nieuws

BNN zoekt kandidaten uit fastfood voor tv-show

Fastfood

Omroep BNN en tv-producent Eyeworks zoeken met spoed fastfoodondernemers en medewerkers die mee willen doen aan De Nationale Eet-test. In de show, gepresenteerd door Paul de Leeuw, worden de kandidaten getest op hun kennis over eten.

BNN zoekt kandidaten uit fastfood voor tv-show

BNN is op zoek naar ondernemers en medewerkers uit de fastservicesector die willen deelnemen aan  De Nationale Eet-Test. Het format van het programma is hetzelfde als van de Nationale IQ-test, ook een BNN-programma.

In de show, die 27 januari ’s avonds plaats heeft, nemen de kandidaten uit de fastfoodsector het als groep op tegen deelnemers uit andere sectoren zoals slagers/groenteboeren, chef-koks en sous-chefs, healthfreaks, kantinemedewerkers en uiteraard BN-ers. Uiteindelijk komt er een overall-winnaar uit de bus. De show wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw.
De inschrijving is open voor eigenaren, franchisenemers en medewerkers uit de fastfoodsector,  bedrijven die frites, snacks of pizza’s  aanbieden zoals cafetaria’s, pizzaketens en fastfoodketens als McDonald’s en Burger King.

Inschrijven tot en met 23 december

Geïnteresseerde medewerkers en ondernemers kunnen zich tot en met maandag 23 december aanmelden door een e-mail te sturen naar eet-test@eyeworks.tv met daarin een recente foto, bedrijfsnaam, voor- en achternaam, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. Als een kandidaat een bijzonder verhaal heeft dat aansluit op de Eet-test dan hoort producent Eye-works dat graag. Wellicht krijgt de geïnteresseerde de mogelijkheid om zijn of haar verhaal te doen in het programma.

Aanmelden kan via eet-test@eyeworks.tv. De redactie van Snackkoerier hoort het graag als u meedoet aan de show.

Reageer op dit artikel