nieuws

Snackland Huizen Leukste Snackbar van Nederland

Fastfood

Snackland in Huizen heeft de verkiezing De Leukste Snackbar van Nederland gewonnen. Het bedrijf van Zakaria Gendi hield in een spannende eindronde Eetpaleis ’t Vosje en nog 10 andere provinciewinnaars achter zich.

Snackland Huizen Leukste Snackbar van Nederland

Dat bleek tijdens de  uitreiking van de awards op De Beurs Horeca Inspiratie in Gorinchem. Daar werden de winnaar en de provinciewinnaars gehuldigd van de publieksverkiezing De Leukste Snackbar. Snackland haalde, in de eerste keer dat deze publieksverkiezing is gehouden, de beste score in een combinatie van het aantal stemmen en een waarderingscijfer. Gasten konden via een speciale website op hun favoriete cafetaria stemmen. Na een lokale ronde volgde een verkiezing op provincieniveau. De winnaars daarvan streden in een eindronde.

Naast de hoofdprijzen zijn er ook nog creativiteitsawards uitgereikt aan bedrijven die de meest opvallende actie hielden om stemmen te werven. Die Awards waren voor Cafetaria Litjes, Snackbar Andy en Eetpaleis ’t Vosje.

De verkiezing is gehouden door Vote Company.

De provinciewinnaars en hun eindrangschikking:
1 Noord-Holland: Snackland Huizen, Huizen

2 Noord-Brabant: Eetpaleis t Vosje,  Rosmalen

3 Gelderland: Automatiek Tigo, Zaltbommel

4 Zeeland: Snackbar Andy, Goes

5 Friesland: Cafetaria Stap es in, Donkerbroek

6 Utrecht: Tiggie’s Corne,r Wijk bij Duurstede

7 Limburg: Cafetaria De Jeker, Maastricht

8 Drenthe: Snackbar Charlie, Emmen

9 Zuid-HollandSnackbar Centrum, Voorschoten

10 Overijssel: Cafetaria Zwakenberg, Lemelerveld

11 Flevoland: Snackbar Frieteria, Dronten

12 Groningen: De Belg Waterloo, Groningen

Reageer op dit artikel